Junts per Casserres concorrerà a les municipals amb Anna Sánchez

La presidenta de l'Associació de comerciants de Casserres fa el pas amb la voluntat d'aconseguir que "passin coses bones" al poble

24 de març del 2023
Actualitzat el 27 de març a les 19:07h
L'alcaldable de Junts per Casserres, Anna Sánchez
L'alcaldable de Junts per Casserres, Anna Sánchez | Cedida
Junts per Casserres prendrà part de la cursa electoral en les pròximes eleccions municipals. La seva cap de llista serà l'actual presidenta de l'Associació de comerciants del poble, Anna Sánchez, la qual ha explicat a Nació Berguedà que fa el pas endavant per tal de "treballar pel poble", i així, "aconseguir que passin coses bones".

"Des que vaig arribar a Casserres, m'hi he sentit molt bé, pel lloc i per la gent", ha detallat l'alcaldable, que ha incidit que "m'agrada fer coses pel poble". Originària de Girona, fa set anys que viu a Casserres, on va arribar per la seva parella. De fet, explica que va ser un grup de persones del municipi que li van proposar de presentar-se a l'alcaldia: "M'ho van comentar un grup de veïns i veïnes simpatitzants de Junts. Soc afiliada al partit i sempre m'hi he sentit afí, així que m'ho vaig pensar", detalla. Amb tot, comparteix que "després de rumiar-ho uns dies i compartir-ho amb els de casa, m'hi vaig animar".

La formació ja té la llista tancada, i compta majoritàriament amb persones que, com Sánchez, s'estrenen en la política. Només hi ha una persona, explica l'alcaldable, que compta amb experiència a l'administració. Així, a l'espera d'acabar de definir el programa electoral i les línies d'actuació, la candidata de Junts avança que, tenint en compte el seu bagatge professional, voldrà incidir en la salut del comerç del poble. "Hem de promoure el comerç del poble. Hem d'aconseguir potenciar els comerços existents i que creixi, per tal que no hagis d'anar a fora per comprar qualsevol cosa", recalca.

En aquest sentit, assenyala que intercedir en el teixit comercial pot afavorir una altra branca primordial per a la formació: l'atracció de gent al municipi. De fet, en aquest punt, exposa que cal assolir no només que vinguin de visita, sinó que hi hagi persones que hi vulguin viure. I, per aquest motiu, també ha avançat que serà clau generar oferta en habitatge, tant en compra com de lloguer.

Anna Sánchez té 45 anys i té formació d'administrativa i en quiromassatge i estètica. A més de presidir l'Associació de comerciants de Casserres (on anteriorment també ha ocupat el càrrec de tresorera), és gerent del negoci familiar.