El bàsquet inclusiu es consolida al Berguedà

Unes 23 persones han participat als entrenaments i activitats que s'han fet cada tarda, una xifra similar a l'any anterior

Redacció
12 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:50h
Equip de bàsquet inclusiu del Berguedà.
Equip de bàsquet inclusiu del Berguedà. | CCBerguedà
El bàsquet inclusiu es consolida al Berguedà. Dijous 14 de juny es tanca la segona temporada dels equips de bàsquet inclusiu, amb una petita festa. Aquesta clausura és un agraïment les persones i entitats que han participat i donat suport a la creació d'aquests equips. Una idea gestada des del Cicle d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència, amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà i del Bàsquet Berga.
 
Aquesta iniciativa que va començar el març de 2017 i el juny de 2018 s'ha tancat la segona temporada. Unes 23 persones han participat als entrenaments i activitats durant cada tarda. Una xifra similar a l'any anterior.  Algunes de les persones participants ja estaven vinculades a entitats o serveis de la comarca i agrupades totes elles a la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà en Xarxa, fet que ha facilitat la difusió.
 
Aquest equip de bàsquet inclusiu aporta benestar a les persones que hi participen, entenent l’esport com a eina clau de promoció de  la salut, com a espai de cohesió i  participació social.
El bon funcionament de la iniciativa fa pensar ja en la tercera temporada que començarà després de l'estiu.
Arxivat a