30
de setembre
de
2020, 11:16
Actualitzat:
12:25h

El xef Oriol Rovira, del restaurant Els Casals a Sagàs, que té una estrella Michelin, ha aparegut com a convidat especial aquest dimarts al popular programa de cuina de TVE, MasterChef Celebrity, que ja ha arribat al tercer programa de la cinquena temporada.
En la primera prova d'aquest programa, els aspirants havien de cuinar plats elaborats a partir de pa, i ho havien de fer per parelles, amb un dels components sense poder parlar i dibuixant els ingredients i receptes en una pissarra.
Oriol Rovira va ser rebut al plató pels tres membres del jurat, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez Rey i Samantha Vallejo-Nágera, que van posar en valor la seva cuina i el fet diferencial del restaurant Els Casals en què la gran majoria dels productes, la verdura i les hortalisses, els ous, la llet, l'aviram i el porc, entre altres, són de la mateixa finca o d’explotacions properes. Entre elogis, Pep Rodríguez Rey va recordar que Oriol Rovira és denominat com el "pagés del segle XXI".
El xef dels Casals va presentar un pa farcit de llebre amb castanyes (un clàssic pâté en croûte francès) als aspirants.
Aquesta setmana la prova d'exteriors es va celebrar al pantà del Burguillo, a la Valle de Iruelas, a Àvila, i el concursant expulsat va ser l'actor Jesús Castro a la prova eliminatòria, després de preparar un peix carboner noruec, una varietat de bacallà, amb diversos defectes de preparació.
El lujo llega en la primera prueba de la noche con el gran Oriol Rovira https://t.co/5KB3O2GWnE#MCCelebritypic.twitter.com/WJaoHypxv2
— MasterChef (@MasterChef_es) September 29, 2020
En la primera prova d'aquest programa, els aspirants havien de cuinar plats elaborats a partir de pa, i ho havien de fer per parelles, amb un dels components sense poder parlar i dibuixant els ingredients i receptes en una pissarra.
Oriol Rovira va ser rebut al plató pels tres membres del jurat, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez Rey i Samantha Vallejo-Nágera, que van posar en valor la seva cuina i el fet diferencial del restaurant Els Casals en què la gran majoria dels productes, la verdura i les hortalisses, els ous, la llet, l'aviram i el porc, entre altres, són de la mateixa finca o d’explotacions properes. Entre elogis, Pep Rodríguez Rey va recordar que Oriol Rovira és denominat com el "pagés del segle XXI".
El xef dels Casals va presentar un pa farcit de llebre amb castanyes (un clàssic pâté en croûte francès) als aspirants.
Aquesta setmana la prova d'exteriors es va celebrar al pantà del Burguillo, a la Valle de Iruelas, a Àvila, i el concursant expulsat va ser l'actor Jesús Castro a la prova eliminatòria, després de preparar un peix carboner noruec, una varietat de bacallà, amb diversos defectes de preparació.