Els Casals, de Sagàs, revaliden un any més la seva Estrella Michelin. La gala, celebrada anit a Barcelona, també va certificar el distintiu d'Estrella Verda, que premia la sostenibilitat de l'establiment i l'aposta per un producte de proximitat i temporada, al restaurant berguedà, dirigit pel xef Oriol Rovira.
[noticiadiari]2/265837[/noticiadiari]
Amb tot, l'esdeveniment va refermar que Catalunya és terra de gastronomia reconeguda i prestigiosa, comptant amb 5 restaurants amb tres estrelles (la màxima categoria), 7 amb dues estrelles i 43 amb una estrella. Consulta el llistat a continuació:
[noticiadiari]2/265847[/noticiadiari]
A més de les estrelles, la gala també va atorgar reconeixements especials a Juan Mari Arzak (Arzak, Donostia / San Sebastián), premi al Xef Mentor; Martina Puigvert (Les Cols, Olot), premi al Xef Jove; Joan Carles Ibáñez (Lasarte, Barcelona), premi al Servei de Sala; i Josep Roca i Fontané (El Celler de Can Roca, Girona), premi al Sommelier.
[noticia]27176[/noticia]
Els Casals revaliden l'Estrella Michelin
El restaurant de Sagàs també manté el distintiu d'Estrella Verda
Ara a portada
EL MÉS LLEGIT
-
1El Festival Kontrast arriba a la cinquena edició amb més d'una trentena de propostes
-
2La Milla del Berguedà supera els 600 participants
-
3La Diputació concedeix 2,7 milions d'euros del Catàleg de serveis 2025 al Berguedà
-
4Comencen les obres a la carretera B-420, entre Navès i l'Espunyola
-
5La UE Avià torna a sumar esforços per la recerca del càncer de mama
Publicat el 29 de novembre de 2023 a les 09:20