Quim Masferrer anuncia a última hora que no presentarà «La Marató»

"El Foraster" era un dels trenta presentadors de la 30a edició del programa de TV3, dedicada a la salut mental

Publicat el 14 de desembre de 2021 a les 18:50
Baixa inesperada per a La Marató de TV3. Quim Masferrer ha anunciat a última hora que ha donat positiu per Covid-19, i que, per tant, no serà present a la 30a edició del programa, dedicada a la salut mental. "Em sentia constipat, amb malt de cap, i m'he fet el test i ha donat positiu, però em trobo bé", ha explicat en una publicació d'Instagram.

El presentador i còmic ha informat que està confinat i que per això ha hagut de cancel·lar les últimes actuacions que tenia programades. "Em feia molta il·lusió participar a La Marató, però la salut és el primer. Cuidem-nos!", afirma Masferrer, que també ha confirmat que al gener tornen nous capítols de "El Foraster".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quim Masferrer (@quim_masferrer)


La Marató de TV3, que se celebra aquest diumenge 19, serà un programa "més coral que mai", ja que, en el 30è aniversari de la celebració del programa hi haurà 30 presentadors. Abans, i com és habitual, Roger Escapa donarà el tret de sortida a La Marató des de Catalunya Ràdio amb "El suplement".

Per part de TV3, hi haurà la participació d'algunes de les cares més emblemàtiques de la cadena, com Lídia HerediaRaquel Sans, Laura Rosel, Núria SoléRoger de GràciaGemma NiergaRamon GenerXavi CoralEspartac PeranAriadna OltraÒscar DalmauJordi Basté, Mònica TerribasJosep CuníToni CruanyesAna Boadas i Josep Cuní.

També hi haurà Helena Garcia MeleroAlbert OmAntoni BassasRamon Pellicer i Carles Francino, entre altres cares destacades. Tots ells acompanyaran l'espectador des de les diferents seus pel territori, a les seus telefòniques, en gravacions "molt sorprenents" i al plató.

[h3]Trencar estigmes[/h3]
Segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), aquesta posada en escena implicarà una "gran mobilització" per tal de trencar els estigmes i tabús que acompanyen els problemes de salut mental.

Tots ells ajudaran a parlar obertament de salut mental, a sensibilitzar sobre la necessitat de fer recerca i de demanar ajuda a temps, a escoltar les vivències dels testimonis en primera persona i a divulgar sobre la duresa de conviure amb un d'aquests trastorns.

Aquesta edició vol fer valdre que tothom pot tenir un trastorn mental al llarg de la seva vida, així com la importància de la prevenció en la infantesa i la joventut. També vol reivindicar que cal aprendre a reconèixer els símptomes d'aquestes malalties, ja que només així s'acabarà trencant l'estigma que encara acompanya aquests trastorns.

[plantillagent]