Gingraw, una ginebra de gamma alta barcelonina

Publicat el 30 de novembre de 2014 a les 09:30


Concentrar l'essència de la ciutat de Barcelona en una ampolla de ginebra. Aquesta és la tasca que dos emprenedors catalans, Lluís Jáuregui i Roger Burgués, es van proposar a l'hora de crear Ginraw, la primera ginebra inspirada en Barcelona. "El producte final és una combinació de la tradició i la modernitat que caracteritzen aquesta ciutat", expliquen els seus creadors.

Per això, Ginraw mescla la destil·lació tradicional del ginebró en un alambí de coure amb la destil·lació a baixa temperatura d'ingredients botànics mediterranis frescos (com llimona o llorer) amb d'altres exòtics (com fulles de llima 'kaffir', cardamom negre i llavors de coriandre) per crear aquesta ginebra de gamma alta.

L'elaboració artesanal del primer lot de 5.000 ampolles numerades individualment es va fer
en format de 70 centilitres i un volum alcohòlic del 42,3%. La producció de Ginraw es fa exclusivament en una destil·leria de Vilafranca del Penedès (l'Alt Penedès).