El gastrònom Pep Palau, creador del Fòrum Gastronòmic i un dels millors coneixedors de la gastronomia i el sector agroalimentari catalans, posa de manifest en una entrevista en vídeo el moment històric que viu la cuina a Catalunya i el paper central que hi ha tingut Ferran Adrià. També parla de la importància d’establir sinèrgies entre cuiners i pagesos i de la creixent conscienciació dels consumidors sobre els beneficis dels aliments de proximitat. Els productes ecològics, el concepte de cuina catalana i els diferents tipus de mercats són altres qüestions que repassa.
L’entrevista ha estat enregistrada per la gastroteca.cat. La xerrada té una importància addicional, ja que la setmana que ve se celebra a Barcelona la Fira Alimentària, punt de trobada per excel•lència del sector. El certamen es farà del 22 al 26 de març.
- Anar al web de la gastroteca.cat
- Anar al web de la Fira Alimentària
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2010 a les 09:13
Et pot interessar
-
Economia Barcelona és la ciutat europea amb més inversió estrangera en intel·ligència artificial
-
Economia Les patronals acullen amb alleujament però amb matisos la caiguda de les 37,5 hores
-
Economia CCOO i UGT exigeixen a Junts que retirin l'esmena a la totalitat a la reducció de jornada
-
Economia Margallo, Pascal, l'expresident de Renfe i una cara coneguda d'ERC: a qui ha fitxat Glovo?
-
Economia El canvi en el càlcul de la jubilació que beneficiarà milions de pensionistes a partir del 2026
-
Economia Tret de sortida al període d'acceptació de l'opa del BBVA al Sabadell: com funciona?