
Practicar sexe a distància amb la parella, a través d'Internet, serà possible ben aviat. I amb segell gironí. Cinc emprenedors són a punt de comercialitzar el masturbador a distància Klic-Klic, consistent en dos aparells capaços de reproduir i fer sentir els moviments de la parella connectats on-line des de quilòmetres de distància. Un dels dos estris, en forma de fal·lus; l'altre, de vagina; ambdós, amb un mecanisme de vibració incorporat i sensors que es connecten a l'ordinador i transmeten tots els fregaments a l'altre aparell.
Fins ara, es podien fer videoconferències, escoltar música a distància, veure vídeos on-line... A partir d'ara, també serà possible "fer estremir de plaer la nostra parella des de dos punts distants del planeta".
El masturbador, que es presentarà a mitjan setembre al Mas Marroch del Celler de Can Roca, és definit pels creadors com "la primera joguina eròtica 3.0", perquè es tracta "del primer dispositiu de comunicació sensitiva que, gràcies al programari desenvolupat pel mateix producte, la seva connexió a internet i la incorporació de Bluetooth en totes les unitats, connecta dispositius en qualsevol part del món, traslladant les possibilitats de comunicació i plaer a esferes mai no plantejades".
El principal responsable de la idea és el director de pel·lícules pornogràfiques Narcís Bosch, guardonat amb un premi AVN, l'equivalent a l'Òscar del cinema eròtic, per la pel·lícula Hot rats!. Bosch va pensar que calia inventar un aparell que permetés mantenir relacions amb la seva xicota, que viatjava molt, i amb la qual només es podia comunicar per telèfon o Internet, però no físicament. Bosch es va posar en contacte amb Òscar Calabrés, dissenyador i creador d’un sofà eròtic pensat per a gaudir el sexe, als quals s'hi van sumar tres gironins més.
Asseguren que el masturbador és "la primera joguina interactiva per adults capaç de reproduir i fer-te sentir els moviments de la teva parella a distància, a través d'Internet i Bluetooth, per viatjar fins on els sentits es perden".
Tots plegats han estat dos anys per concebre l'estri, dissenyar-ne els prototips, crear-ne els programes informàtics necessaris, registrar-ne les patents i buscar-ne els fabricants i distribuïdors. Pocs dies abans de començar-lo a comercialitzar, ressalten que "tots els productes s'han desenvolupat a Catalunya", i expliquen que mercats com França, Alemanya, Àustria, Anglaterra i els Estats Units ja s'hi han interessat.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uX_hJLdXkV8&hd=1[/youtube]