Hi ha moltes maneres de gaudir d'un partit del teu equip. La majoria dels que ho fan al camp, amenitzen la vetllada amb un bon entrepà de truita o de botifarra fet a casa i embolcallat en paper de plata. Si bé, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys hi ha qui ho fa amb steak tartar i zamburinyes. Són els ocupants de la llotja presidencial.
En el partit de Lliga de Campions contra el PSG, el Barça els ha ofert un menú del restaurant barceloní amb una estrella Michelin Xerta Restaurant. La carta consta d'snaks, aperitius freds, aperitius calents, estacions, postres i begudes. Cada apartat, amb múltiples opcions d'alta cuina.
Pel que fa als snaks, hi havia un mini croissant de salmó, xips de moniato, cruixent de bacallà i xips de pernil ibèric. Els aperitius freds han estat: pa d'espècies amb foie i figues, terrina de ratatuille amb balsàmic, bombó de vichyssoise amb cruixent de parmesà i cibulet i steak tartar amb salsa foiot i patata suffle d'anet.
Els calents han estat una zamburinya amb salsa d'all i peix, una cassoleta de botifarra negra de ceba amb ou de guatlla, xurros de bacallà amb romesco i garrí amb emulsió de papaya. Les estacions han consistit en pernil ibèric amb pa amb tomàquet i plats signatura. Finalment, hi ha hagut una broqueta de fruita i minirebosteria, de postres.