Suspès un partit de futbol infantil a Barcelona per insults racistes a un nen

Un home de 49 anys ha estat denunciat pels Mossos d'Esquadra, que van desplaçar-se fins al lloc dels fets després que l'àrbitre aturés el joc

Nació
06 de març del 2023
Actualitzat a les 10:43h
El Camp Muncipal Futbol Menorca de Barcelona, en una imatge d'arxiu
El Camp Muncipal Futbol Menorca de Barcelona, en una imatge d'arxiu | Penya Barcelonista Barcino
Racisme en un partit de futbol infantil a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han identificat i denunciat aquest diumenge un home de 49 anys que va proferir insults racistes a un nen quan disputava mentre jugava amb el seu equip al Camp Municipal de Futbol Menorca, al barri de Sant Martí de Provençals de la capital catalana.

Al voltant de les 11 del matí, l'àrbitre va aturar el partit que dirigia entre la Penya Barcelonista Barcino contra la Fundació Futbol Badalona. Un dels espectadors estava proferint insults racistes a un dels petits futbolistes del conjunt barceloní. El partit, que vencien els locals per tres gols a dos, va suspendre's i, com especifica el reglament, no es va reprendre. 
 
El pare del menor víctima dels insults va presentar una denúncia contra l'agressor a comissaria. La policia catalana ha recordat que, al camp de futbol, la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància no tenen cabuda. "Gaudeix del teu equip, respecta el rival", ha demanat el cos policial.

Arxivat a