Al llarg d’una setmana, s’oferiran aportacions innovadores, recursos i eines de treball per un bon coneixement i una millor gestió del medi ambient. Tot i que es tracta d’una activitat oberta a tothom, està especialment pensada per als professionals de l’educació, des del cicle inicial fins al batxillerat, ja que aquests recursos que es donen estan pensats per ser portats a terme a l’aula, amb els alumnes.
L’estructura que es planteja de la VI SCEA consisteix en sessions formatives, experiències educatives, projecció de documentals, exposicions i una sortida de camp. En aquesta sisena edició, dirigida pels geògrafs Anna Ribas i David Pavón, ambdós professors de la UdG, la temàtica escollida és “El riu i els seus paisatges, un fil de vida”.
La Setmana Catalana d’Educació Ambiental compta amb el reconeixement del Departament d’Educació i amb crèdits de lliure elecció per totes les universitats catalanes. Per a més informació i/o inscripcions, dirigiu-vos a la FES trucant al 972262128 o bé escrivint a mfontaniol@olot.cat
ARA A PORTADA
Publicat el 22 de juny de 2009 a les 22:00
Et pot interessar
-
Cultura Olot reclama a Educació que revisi l’adscripció i la zonificació escolar de la ciutat
-
Cultura El Sismògraf 2025 balla sota la pluja en l'edició més participativa
-
Cultura «El tren d’Olot desaparegut» i «4 estacions i 1 ramat», els llibres garrotxins més venuts per Sant Jordi
-
Cultura GALERIA | Sant Jordi 2025 a Olot
-
Cultura La garrotxina Carla Simón, Creu de Sant Jordi 2025
-
Cultura Un incendi afecta cinc naus del polígon de la Canya a Olot