Ciutadans vol reformar el parc de Vallparadís

Carlos Carrizosa demana el vot per a Isabel Martínez aquest diumenge

Isabel Martínez explica la proposta de reforma del Parc de Vallparadís
Isabel Martínez explica la proposta de reforma del Parc de Vallparadís | Cedida/Cs Terrassa
Redacció
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:53h
Ciutadans Terrassa ha presentat aquest matí la seva proposta de reforma del Parc de Vallparadís, que volen ampliar en el seu tram sud, a l'altura de Can Jofresa, a més d'incorporar-hi diverses millores com la il·luminació o la vigilància.

Així ho ha expressat la candidata de la formació taronja, Isabel Martínez, en una carpa informativa. La proposta requereix, doncs un redisseny del Pla Director del Parc, que "ja té 20 anys d'antiguitat i que ha de ser canviat per adaptar-se a les noves formes de mobilitat, el creixement de la ciutat i les noves necessitats de Terrassa".

Pel que fa a les millores, Martínez ha destacat la il·luminació i la vigilància, especialment en horari nocturn "per evitar els botellots i trobades que puguin causar molèsties als veïns". Per altra banda, Ciutadans vol crear un nou carril segregat per a bicicletes i VMP per permetre una millor convivència entre els usuaris i la resta de vianants.

Isabel Martínez, que ha valorat molt positivament la campanya del partit liberal a la ciutat, va rebre dimecres el suport del diputat Carlos Carrizosa, que va destacar que la seva formació "mai ha estat immersa en casos de corrupció" i perquè el vot a Cs "mai és un vot entreguista a poder i cadires", sinó que els seus pactes es basen en el programa.

L'alcaldable s'ha mostrat convençuda, aquest divendres, que "Ciutadans serà decisiu al proper govern municipal", ja que la ciutadania reclama canvis "després de 40 anys de governs socialistes i aquests darrers quatre anys d'un govern de Ballart amb els independentistes".
 

Carlos Carrizosa ha visitat Terrassa aquest dimecres Foto: Cedida/Cs Terrassa