Echaniz renuncia a ser president del Club d'Esgrima Terrassa

La Torre
30 d'abril del 2013
Un moment de l'acte de presentació del IV Trofeu Ciutat d'Esgrima de Terrassa
Un moment de l'acte de presentació del IV Trofeu Ciutat d'Esgrima de Terrassa | La Torre
Nicolás de Echaniz (a la dreta) en l'acte de presentació del Ciutat d'Esgrima Foto: La Torre

El Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa celebrarà properament eleccions a la junta directiva. A l'espera que la presentació de candidatures qui ja se sap que no hi serà és l'actual president de l'entitat, Nicolás M. de Echaniz.

Echaniz ha manifestat que la raó que l'ha empès a prendre aquesta decisió ha estat "voler concloure de manera adequada una etapa de la meva vida, que ha estat molt enriquidora i interessant". Durant vuit anys ha estat el màxim del club egarenc i subratlla que "he intentat sempre fer el millor possible perquè l'entitat es consolidés i creixés de la millor manera possible". Echaniz admet que "segurament hauré comès molt errors, però també n'estic segur que hi ha hagut moltes altres decisions que han estat encertades".

La decisió també ha estat perquè considera que cal una nova junta que "aporti idees i torni a impulsar el club en el seu creixement". En la carta de comiat, Echaniz agraeix el suport dels membres de l'entitat i afirma que "espero sempre continuar veient com aquest continua endavant i no s’atura en el seu camí en busca de nous reptes".