El Terrassa FC i Supporters Gol Nord organitzen una recollida de joguines

La campanya #CapNenSenseJoguina farà que tothom que entregui un joguet a la penya tindrà una entrada gratuïta pel partit contra el Cerdanyola

La Torre
14 de desembre del 2016
El Terrassa FC celebra aquest diumenge, amb motiu del partit contra el Cerdanyola del Vallès FC, una nova edició del #CapNenSenseJoguines, la recollida solidària de joguines que des de l’any passat se celebra gràcies a la organització de la penya terrassista Supporters Gol Nord.

Amb l’objectiu de repetir l’èxit de 2015, el club uneix esforços amb els seus aficionats i Creu Roja Terrassa per organitzar un gran recapte de joguines aprofitant el derbi comarcal contra el Cerdanyola del Vallès i que les festes de Nadal es troben a girar la cantonada.

El matx contra el Cerdanyola, que serà l’últim partit de la primera volta del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió i també el darrer matx del 2016 a l’Estadi Olímpic de Terrassa, començarà com es habitual a les 17.00h. La recollida de joguines, però, ja serà possible des de 15.30h a l’accés de Tribuna.

La mecànica és ben senzilla. Tothom que entregui una joguina nova i no bèl·lica, rebrà una entrada totalment gratuïta per veure l’últim partit de l’any del Terrassa FC a l’Olímpic. Entre tots els participants, a més, durant el descans del matx se sortejarà un abonament del Terrassa FC per a la temporada 2017-18.