L'esgrima terrassenca, present a Logronyo

Jaume Amorós va superar el tall de la primera jornada

La Torre
13 de febrer del 2013
Terrassa va estar ben representada a Logronyo
Terrassa va estar ben representada a Logronyo | C.E.C.T

Terrassa va estar ben representada a Logronyo Foto: C.E.C.T

Logronyo ha acollit la competició del TNR d’espasa masculina, que cada hivern aplega a la capital riojana gran nombre d’espasistes de tot l’estat, i entre ells, els terrassencs Jaume Amorós, Jordi Llibre, Xavi Morera.
 
Com la resta dels TNR, la prova estava estructurada en dues fases, sent necessari per tots els representants participar amb èxit de la primera per accedir a la segona jornada.
 
El debutant en proves estatals Xavi Morera va caure a la poule de la primera fase, mentre que Jordi Llibre va passar la poule i la primera eliminatòria, però no va ser capaç de resoldre la de 64, quedant prematurament fora de competició. Millor sort va tenir Jaume Amorós, que va superar el tall de la primera jornada en un agònic combat, on va veure com li remuntaven contra el cronòmetre l’avantatge de 8 a 12 que havia aconseguit. Finalment, amb la prioritat
en contra, va recuperar la serenor i es va imposar en el tocat suplementari de desempat.
 
A la segona jornada, va caure a l’eliminatoria de 64 contra el pentatleta gallec Cristóbal Rodríguez, company d’entrenament al Car de Sant Cugat, que va saber treure millor profit del coneixement mutu. La competició va ser finalment guanyada pel madrileny medallista olímpic José Luis Abajo “Pirri”.