Medalla de Clara Anyó a la Lliga catalana d'espasa

Redacció
27 de febrer del 2013
Els participants egarencs en categoria masculina a Amposta
Els participants egarencs en categoria masculina a Amposta
Els participants egarencs en categoria masculina a Amposta

Disssabte 23 de febrer, es va disputar a Amposta la segona lliga catalana absoluta d’espasa, al Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre. El Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa s'hi va desplaçar malgrat un difícil viatge a causa de la neu. En total hi van anar amb 8 homes i 4 dones. En categoria masculina, hi havia Jordi Llibre, Jaume Amorós, Dani Ayala, Dani Marco, Xavi Morera, Arturo Oliver, i els debutants Jordi Ashi i Ivan Martos. En categoria femenina, la representació terrassenca va anar a càrrec de Marina Roncal, Berta Peris, Clara Anyó i Irene Rivera.
 
Aquest cop els resultats en categoria masculina no van somriure al club egarenc, caient els seus representants més destacats a l’Eliminatòria Directa de 32 tiradors. El vencedor de la prova va ser l’ampostí David Ruiz. En canvi, en categoria femenina, cal destacar el bronze de la tiradora del CECT Clara Anyó, que va perdre a les semifinals contra la vencedora final del campionat, la pentatleta del CAR de Sant Cugat Marta García-Miguel.
 
Aquesta prova ha estat a mig camí en la preparació del Campionat de Catalunya que tindrà lloc a finals de juny precisament a Terrassa, en què el club de la ciutat disposa d’algunes opcions de medalla que caldrà anar consolidant els propers mesos.