Oriol Camps, campió d'Espanya d'Esgrima

Per primer cop un tirador del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa es proclama triomfador

Nació Digital
20 de juny del 2013
Oriol Camps
Oriol Camps | Club d\'Esgrima Ciutat de Terrassa
Oriol Camps Foto: Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa

A Pinto, molt a prop de Madrid, es va disputar el Criterium Nacional d'esgrima en la modalitat d'espasa en categories alevins i benjamins. Aquest dia es recordarà sempre en la història del Club, doncs per primer cop un tirador del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa es proclama Campió d'Espanya.
 
Oriol Camps va afrontar la competició amb molta valentia després d'un llarg viatge en cotxe el dia anterior. A les 8:30 hores entrava al magnífic pavelló acompanyat de la seva família i el seu entrenador el Nicolás de Echaniz. Després d'un escalfament amb companys d'altres comunitats autònomes es van repartir el 54 tiradors de la seva categoria en 7 poules. Camps va plantar cara en cadascun dels combats demostrant un gran control no només de la tècnica, sinó també de l'estratègia i la paciència per resoldre tots els combats al seu favor. Uns combats han estat més fàcils, però d'altres més ajustats guanyant en el punt decisiu en la prioritat.
 
Un cop superada la primera fase de poules en segona posició va saber enfrontar-se als seus adversaris en la fase d'eliminació directa proclamant-se Campió d'Espanya.

En la mateixa competició va participar la seva germana, la Sílvia Camps, però en categoria benjamins. Aquesta competició li va servir de gran experiència a la Silvia que amb tan sols 9 anys ja va aconseguir unes quantes victòries i sobre tot, un gran aprenentatge. El nivell de va anar pujant amb cada combat que feia adquirint una experiència vital per a la seva formació com a tiradora.
 
Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa
www.esgrimaterrassa.cat
695 944 301