Oriol Camps es converteix en campió de Catalunya d'esgrima

La Torre
06 de juny del 2013
Els participants del Club d'Esgrima a la competició
Els participants del Club d'Esgrima a la competició | CECT
Els participants del Club d'Esgrima a la competició Foto: CECT

Aquest cap de setmana es va disputar a les instal·lacions del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa, l'Escola Pia, el Campionat de Catalunya Aleví en categoria masculina i femenina. En categoria masculina la competició es plantejava molt emocionant ja que els tres primers classificats del rànquing català estaven empatats a punts i es jugaven tota la temporada en aquest dia. Oriol Camps (CECT), Enzo Zago (ADE) i Joan Arruga (SAM) no van decebre en cap moment i van complir amb els seus objectius fent una perfecta competició fins a arribar a les semifinals. Camps va saber treure més profit de la fase de poules i com que es va classificar en primera posició no va haver d'enfrontar-se als seus màxims rivals fins a la final on es va imposar a Arruga per 10-5. Aquesta victòria del terrassenc el converteix en Campió de Catalunya i a més guanyador de la Lliga Catalana 2012-2013.

En categoria femenina la Silvia Camps també va jugar un paper destacat aconseguint una molt bona tercera posició. Amb aquest resultat també referma la tercera plaça en el total de la Lliga Catalana 2012-2013. Aquesta gran actuació de la jove tiradora de tan sols 9 anys (tira en una categoria superior a la seva) fa preveure un futur ple d'èxits.

El Club Esgrima Terrassa va participar també amb Daniel Fenoy, Joan López i Jordi Prunés que van fer una estupenda competició amb moltes victòries en els seus combats.