Llenties vídues són les que no porten ni carn ni peix, només verdures. Aquesta manera de preparar-les. Us agradarà us ho asseguro, tot i que penseu que el curri i la llet de coco no encaixen.
Ingredients per a 3-4 persones:
400 gr de llenties cuites
1 ceba
2 alls
1 c / p de curri en pols
1 c / c de gingebre mòlt
250 cc. de llet de coco
Sal, pebre negre
Coriandre
Oli d'oliva verge extra
En una cassola amb un fil d'oli daureu la ceba tallada a daus no molt petits i amb una mica de sal, durant uns 8-10 minuts.
Afegiu els alls laminats i doneu una parell de voltes.
Incorporeu les llenties rentades i escorregudes, una mica de coriandre picat, el curri, gingebre i uns ¾ l. d'aigua, la llet de coco, tapeu la cassola i deixeu coure a foc tirant a baix durant uns 20 minuts
Rectifiqueu de sal i pebre.
NOTA: Feu-les de vigília, guanyen molt en sabor.
** c / p = cullera de postres
** c / c = cullera de les de cafè.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 21 de gener de 2018 a les 12:16
Actualitzat el 21 de gener de 2018 a les 12:26
Et pot interessar
-
Societat L’Hospital del Pallars comença a oferir quimioteràpia per reduir desplaçaments
-
Societat Vel integral i espai públic: el debat que va començar a Lleida
-
Societat Més pedres, més grans i més sovint: l’augment de les calamarsades alarma el camp lleidatà
-
Societat Daniel Palau no s'oposa al vel: «Tots els símbols religiosos han de poder ser expressats amb normalitat»
-
Societat El bisbe electe de Lleida, Daniel Palau, defensa la llibertat religiosa i evita pronunciar-se sobre el vel
-
Societat Alcarràs consolida el BIOHUB Lab com a motor d’innovació agroindustrial