Passades les festes em sembla a mi que tots tenim necessitat de menjar de manera més sana, sense greixos, lleuger...
Ingredients per a 4 persones:
300 gr. de pèsols
300 gr. de mongetes verdes
4 carxofes
300 gr. de patates
1 ceba
2 grans d'all
100 cc. de vi blanc
½ l. de brou de verdures
1 culleradeta de pebre vermell dolç
pebre vermell picant
Sal, pebre, julivert
Oli d'oliva verge extra
Renteu, traieu les puntes i trossegeu petites les mongetes verdes.
Peleu, renteu i talleu a daus petits les patates.
Traieu les fulles exteriors, talleu les puntes de les carxofes, partiu en 4 parts i eliminar el borrissol que pogués tenir.
En una cassola amb una mica d'oli poseu els alls pelats a daurar. Traieu-los i els reserveu.
Poseu la ceba picada, una mica de sal, passats 5 minuts afegiu les carxofes, saltegeu-les i afegiu les patates i les mongetes verdes. Regueu amb el vi, deixeu coure un parell de minuts i afegiu el brou, salpebreu i cuineu uns 20 minuts.
Mentre en un morter amb els alls daurats i els dos pebres vermells , piqueu-los bé afegint una mica del brou de cocció , remeneu-ho be bé i afegir-lo a la cassola juntament amb els pèsols, ho deixeu coure uns 10-15 minuts més.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de gener de 2017 a les 09:30
Actualitzat el 16 de gener de 2017 a les 09:33
Et pot interessar
-
Societat El camp sedueix més joves en una campanya marcada per la incertesa
-
Societat ERC denuncia la degradació del Clot i acusa Larrosa de frivolitzar els problemes del barri
-
Societat Mor un jove de 20 anys ofegat en un pantà d’Alcarràs
-
Societat Nou incendi a la Segarra: una sobrecàrrega elèctrica afecta vegetació forestal
-
Societat Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi de la Segarra
-
Societat Els Bombers treballen en un incendi agrícola a Granyena de Segarra