Panellets n'hi han de moltes classes, els que més acostumen a agradar són els els panellets de pinyons (aquí) però també és cert que són els més cars. Els d'ametlla a mi m'agraden força, deu ser perquè tenim uns ametllers i quan la matèria prima és de casa....
Ingredients per a uns 25 panellets:
250 gr d'ametlla crua en pols
125 gr. de sucre
80 gr. de moniato rostit
1 rovell d'ou
Ratlladura de llimona
Ametlla en granet
Feu la massa manualment barrejant l'ametlla crua, el moniato aixafat amb una forquilla, el sucre, el rovell i la ratlladura de llimona.
Formeu una bola, emboliqueu-la en film i guardeu 24 hores a la nevera.
Feu els panellets , per això traieu la massa de la nevera i formeu boletes petites que arrebossareu amb l'ametlla de granet i premereu bé perquè quedin subjectes a la massa.
Poseu a sobre d'una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar, i els coieu al forn preescalfat a 180 º durant uns 7-8 minuts.
Blog de cuina de la dolorss
Publicat el 31 d’octubre de 2017 a les 09:00
Actualitzat el 31 d’octubre de 2017 a les 09:32
Et pot interessar
-
Societat Ivars d’Urgell i Torres de Segre lideren la calor a Ponent
-
Societat Almatret impulsa un sistema pioner amb càmeres per vigilar 12.000 hectàrees en plena temporada d’incendis
-
Societat Coloma Seró ja té rostre: troben una fotografia de la supervivent lleidatana als camps nazis
-
Societat Ponent frega els 41 graus en l'inici de l'onada de calor
-
Societat ERC reclama municipalitzar l’Aula Municipal de Teatre per preservar-ne l’essència
-
Societat Les àrees protegides poden agreujar la intensitat dels incendis, segons la UdL
ARA A PORTADA