Panellets n'hi han de moltes classes, els que més acostumen a agradar són els els panellets de pinyons (aquí) però també és cert que són els més cars. Els d'ametlla a mi m'agraden força, deu ser perquè tenim uns ametllers i quan la matèria prima és de casa....
Ingredients per a uns 25 panellets:
250 gr d'ametlla crua en pols
125 gr. de sucre
80 gr. de moniato rostit
1 rovell d'ou
Ratlladura de llimona
Ametlla en granet
Feu la massa manualment barrejant l'ametlla crua, el moniato aixafat amb una forquilla, el sucre, el rovell i la ratlladura de llimona.
Formeu una bola, emboliqueu-la en film i guardeu 24 hores a la nevera.
Feu els panellets , per això traieu la massa de la nevera i formeu boletes petites que arrebossareu amb l'ametlla de granet i premereu bé perquè quedin subjectes a la massa.
Poseu a sobre d'una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar, i els coieu al forn preescalfat a 180 º durant uns 7-8 minuts.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 31 d’octubre de 2017 a les 09:00
Actualitzat el 31 d’octubre de 2017 a les 09:32
Et pot interessar
-
Societat La Generalitat vol signar el 2025 el conveni per modernitzar el canal d’Urgell
-
Societat Lleida prova un mètode insòlit per fer fora coloms
-
Societat L’Hospital Arnau de Vilanova impulsa tractaments més breus de radioteràpia
-
Societat La fruita de pinyol del Baix Segre arrenca amb menys quilos però de gran qualitat
-
Societat Preocupació per l’alt risc d’incendis durant la campanya de la sega a Lleida
-
Societat Continuen els treballs per reparar la fuita d'aigua a la presa de Rialb