Els Pastorets de Guardiola acomiaden el Nadal amb la seva genuïna posada en escena

Els Pastorets tornen a Sant Salvador de Guardiola aquest cap de setmana
Els Pastorets tornen a Sant Salvador de Guardiola aquest cap de setmana | AjSSG
Redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 20:59h
Els Pastorets de Sant Salvador de Guardiola mantenen un any més l'equilibri entre el text tradicional i l'originalitat del seu format. El teatre La Sala és l'escenari, un any més, de les representacions del muntatge dirigit per Regina Ferrer i desplegat gràcies a un centenar d'actors i actrius amateurs de totes les edats, entre ells famílies guardiolenques al complet. 

La posada en escena del clàssic de Josep Maria Folch i Torres torna a caracteritzar-se per una acció desplegada gairebé íntegrament a la platea. D'aquesta manera, el públic, disposat en cercle, és partícep de primera mà de l'acció, alhora que es fomenta la seva interacció amb els personatges. Aquest format de proximitat, incorporat al muntatge ara fa sis anys, és un dels trets distintius de les representacions dels Pastorets de Sant Salvador de Guardiola, que han anat consolidant-se com una de les cites culturals més destacades i participatives de la comarca. És per aquest motiu que, després de cinc edicions portades a escena per l'agrupació teatral 7+2, els Pastorets de Sant Salvador estaran representats a partir d'ara per una entitat cultural específica, Kràpules, que dóna forma jurídica tant a aquest moviment teatral com a les caramelles de Guardiola.

Les funcions del Pastorets de Sant Salvador de Guardiola tindran lloc els dies 6 i 7 de gener a les 20.30h i el dia 8 de gener a les 18h. Les representacions comptaran amb la col·laboració dels Tabalers de Xàldiga i la funció del dia 6 de gener, dia de Reis, comptarà a més amb la visita sorpresa de Ses Majestats els Reis d'Orient abans d'emprendre el camí de tornada a casa.