La companyia Els Carlins portarà dijous al Kursaal la comèdia «Somnis de teatre»

És un muntatge ambientat al Broadway dels anys 30 i sota la direcció d'Ivan Padilla

La companyia Els Carlins porta «Somnis de teatre» al Kursaal
La companyia Els Carlins porta «Somnis de teatre» al Kursaal | Els Carlins
Redacció
07 de febrer del 2023
Actualitzat a les 15:37h
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dijous, a les 7 de la tarda, el muntatge Somnis de teatre de la companyia Els Carlins en una producció inspirada en l'obra teatral Stage Door d'Edna Ferber i George S. Kaufman que ret homenatge al món del teatre i a les actrius del teatre. 

Al Nova York de la dècada dels anys 30, un grup d'actrius lluiten cada dia per aconseguir el difícil somni de triomfar als escenaris de Broadway.

A la modesta pensió Footlights, s'hi allotgen l'actriu de vocació i fidel a la veritat del teatre, l'actriu els dies de glòria de la qual s'han acabat, l'actriu que s'abandona a la desesperació davant dels obstacles, l'actriu que prefereix optar per un camí més fàcil en el món del cinema i l'actriu sense gaire talent que només anhela la fama; totes diferents, però totes compartint la valentia de lluitar per aconseguir els seus propis somnis.

El muntatge, dirigit per Ivan Padilla, està interpretat per Maria Sàenz, Txell Vall, Olga Bellorbí, Maribel Montardit, Dani Ledesma, Ignasi Rius i el propi Ivan Padilla. Ignasi Rius Ferrer. 

Les entrades per veure Somnis de teare tenen un preu de 12 euros, (10 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 30), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.