MoMa New School impulsa un musical benèfic sobre la relació dels nois amb les tecnologies

"The Friends of Raffaella", amb música de Raffaella Carra, és la quarta producció teatral de l'escola

Imatge de l'assaig del musical de MoMa New School
Imatge de l'assaig del musical de MoMa New School | MoMa
Redacció
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 9:47h
El Teatre Conservatori de Manresa acollirà el proper dissabte a les 7 de la tarda l'estrena i única funció del quart musical benèfic de MoMa New School, The Friends of Raffaella. El musical, escrit, dirigit i coreografiat per les directores del centre, Montse Parera i Maria Gallofré, és la quarta producció de l'escola i, com cada any, els beneficis recaptats amb les entrades seran donats íntegrament a una organització no governamental, en aquest cas a l'associació Open Arms.

El musical de MoMa

The Friends of Raffaella és el quart musical que fa l'escola. Cada any, els musicals tracten algunes de les problemàtiques socials que afecten directament als seus alumnes: el bullying a les escoles, la transsexualitat en els infants, la realitat dels infants migrants, i enguany la temàtica principal és l'ús i abús de les pantalles i l'abandonament de la lectura.

Amb aquest musical, a més d'aprendre el text, interpretar-lo i també ballar, els alumnes faran un projecte de lectura durant el tercer trimestre amb el qual llegiran i analitzaran fragments de les quatre obres que es treballen durant el musical: Alice in Wonderland, The Wonderful Wizard of Oz, Harry Potter and the Philosopher's Stone i The Witches.

Un altre dels referents importants del musical d'enguany és la música de Raffaella Carrà, de qui els alumnes han après, no només les seves cançons, sinó el motiu pel qual ha sigut una icona per tanta gent.