Sant Vicenç programa la Fira de Nadal i el tradicional Cagatió a favor de la Marató

Tots les nens i nenes del poble podran fer cagar el tió diumenge a la plaça de l'Ajuntament en una jornada amb el comerç obert

Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:41h
Sant Vicenç de Castellet es prepara per viure un diumenge amb un gran ambient nadalenc al carrer i amb un costat solidari. La Fira de Nadal s'instal·larà durant tot el dia a la Plaça Clavé i al carrer gran. A la tarda serà el torn del tradicional Cagatió que reunirà una gran quantitat de nens i nenes. La jornada tindrà caràcter solidari perquè es programarà una extensa oferta d'activitats que ajudaran a recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació de les malalties infeccioses.

Fira de Nadal

La Fira de Nadal inclourà les parades i el comerç al carrer, xocolatada, cantada de nadales, inflables, ball country i tallers per als més petits. També hi haurà exposició de pessebres i l'arbre dels desitjos. Durant tot el cap de setmana el carrer Gran serà peatonal. Pel que fa al vessant solidari, tothom qui ho desitgi es podrà capbussar per La Marató a les piscines municipals i el CAP també tindrà una parada especial a la fira. L'ASVICAF també farà coincidir les 12 hores de modelisme ferroviari durant la jornada de diumenge a la seva entitat. 

Cagatió i tradicions nadalenques

A la tarda el tradicional Cagatió adquirirà tot el protagonisme a la plaça de l'Ajuntament. Els nens i nenes protagonitzaran un dels actes més esperats de les festes de Nadal al municipi. L'any passat més de 500 infants van poder participar al Cagatió La UBIC obsequiarà repartirà vals de descompte als participants durant la festa. A la plaça també s'instal·larà un pessebre vivent interpretat infants per l'Associació Musical Castellet, es podrà tastar el brou cuinat per Ceps i Manduca, gaudir de les danses tradicionals de l'Esbart Dansaire Santvicentí i de l'espectacle d'animació del grup La Sal dels Mars.

Les activitats de la Fira de Nadal i de suport a La Marató són organitzades per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. El Cagatió és organitzat per la Colla de Geganters amb la col·laboració de l'Associació Musical Castellet, Pika-bé, Ceps i Manduca, el Gremi de Carreters i el grup de teatre Cul-i-Seu.

En paral·lel, dissabte a la nit s'interpretarà el musical Nadal, llum i misteri participatiu a Cal Soler.