El Covisa Manresa torna a ser golejat, aquesta vegada a Elda (9-4)

Els manresans completen un nou mal partit a terres alacantines

El Covisa Manresa ha jugat un mal partit a Elda
El Covisa Manresa ha jugat un mal partit a Elda | MFS
28 de gener del 2023
Actualitzat a les 21:04h
El Covisa Manresa ha encaixat 18 gols en dos partits consecutius després que aquest dissabte hagi tornat a sortir golejat de la pista del Nueva Elda (9-4). El partit al Vinalopó Mitjà ha estat molt similar al del diumenge passat a la pista de l'Hospitalet Bellsport.

Els locals han anotat el primer gol quan només havien transcorregut 12 segons. Terri ha empatat al minut 2, però la reacció bagenca ha finalitzat aquí. En el llançament d'una falta indirecta, Juan ha tornat a posar per davant el Nueva Elda en el marcador, i poc desprès Iker Benítez ha pogut ampliar les difefencies pero el pal ho ha evitat. Al minut 16, Miguel ha posat les coses molt a favor del seu equip amb un tercer gol. El sistema defensiu manresà ha començat a fer aigües, i en tres minuts ha rebut dos gols més tancant un parcial de 5 - 1 al descans.

Només començar la segona part, ha arribat el sisè dels locals i la destrossa manresana ja era important. Repetint la mateixa història de fa pocs dies, Borja Burgos ha ordenat joc amb porter jugador i ha caigut el setè a porta buida. Amb el parcial de 7 gols a 1, Xavi Cols ha fet el segon per als manresans i a partir d'aquí la resposta golejadora d'un i altre equip ha estat un intercanvi de cops amb dos gols locals i dos dels manresans, per establir el 9-4 definitiu.

El proper partit, dissabte a les 4 de la tarda al Pujolet, el Covisa Manresa jugarà davant l'Ibiza Gasifred Ciutat d'Eivissa. Rival directe.

Fitxa tècnica
- CD Nueva Elda: Marcos, Murillo, Castell, Carlos i Fali; Tico, Amorós, Omane, Iker, Jordi, Faly i Jordi.
- Covisa Manresa: Arriero, Noguera, Aaron, Terri i Ambrós; Lavado, Xavi Cols, Santa, Manu, Riba, Iker i Cella.

- Gols: 12" Carlos 1-0; 2 Terri 1-1; 5 Juan 2-1; 16 Miguel 3-1; 18 Juan 4-1; 19 Carlos 5-1; 22 Muri 6-1; 28 Alberto 7-1; 31 Xavi Cols 7-2; 32 Fali 8-2; 34 Xavi Cols 8-3; 38 Iker 8-4; 39 Javi 9-4.