La Salle Manresa S. Gol tuteja l'Espanyol però acaba cedint (63-72)

El partit ha estat molt disputat fins ben entrada la recta final

La Salle Manresa ha tingut opcions fins al final
La Salle Manresa ha tingut opcions fins al final | Hasmukh Kerai / Arxiu
26 de març del 2023
Actualitzat a les 22:01h
La Salle Manresa S. Gol ha completat un bon partit contra l'SD Espanyol, a qui ha tutejat fins a la mitja part i fins i tot s'ha posat per sobre força minuts al tercer quart, però ha acabat cedint al final, 63-74.

La Salle Manresa i Espanyol han ofert un autèntic duel durant la primera meitat de partit, amb constants alternatives que s'han traduït en dotze canvis de guanyador i fins a vuit empats temporals. Com no podia ser d'una altra manera, el partit ha arribat al descans amb empat a 39 en el marcador.

A la represa semblava que els manresans tindrien la seva opció, tot i que només han arribat a posar-se quatre punts per sobre, 45-41, però els periquitos no s'han deixat sorprendre i després d'empatar a 47 al minut 5, han aprofitat una sequera anotadora local per distanciar-se fins al 50-58 a final de quart.

Un triple als dos minuts de l'últim quart posava la màxima diferència per a l'Espanyol, 50-61, i tot i que els manresans han fet un parcial de 7-0 que els tornava a fer entrar en el partit, 57-61 a falta de quatre minuts, i més tard fins amb 61-65 a l'últim minut, els visitants han lligat la victòria fins al 63-72 final.

El màxim anotador manresà ha estat Farell amb 14 punts i Cuñé amb 12. La propera jornada per a La Salle Manresa S. Gol serà el 16 d'abril a la pista del líder Alpicat a partir de 2/4 de 8 del vespre.