
Vol dir això que el negoci va estar obert sense pagar IAE? No pagava segons l'epígraf d'hotels (68)? o segons el de bars (67)? Ni tan sols pagava segons el de sales de festes i discoteques (9691)? Com s'ho feien, doncs, per pagar IRPF i IVA si el primer que et demanen és l'alta a l'epígraf de l'IAE?... I aquests, els d'Hisenda, l'espanyola, no pas la municipal, els de l'Agència Tributària, no em crec pas que haguessin deixat passar set anys sense cobrar com diuen que varen fer amb la hisenda local.
Així doncs, si és impossible que el negoci rutllés sense IAE, què vol dir l'actual govern de Sant Fruitós quan afirma que el Club Vaji funcionava de forma il·legal mentre va estar obert oferint la companyia sexual de senyoretes a canvi de diners? Si l'epígraf de prostíbul no existeix, no pot pretendre que a la llicència de base se n'hi afegís un altre com el de serveis personals (97) o el d'altres serveis recreatius (969) ja que, en principi, aquests epígrafs no estan pensats per contemplar les factures de prostitutes o proxenetes.
Amb una legislació com la nostra, en la que la prostitució no està regulada, però sí permesa, i només preocupa quan s'exerceix fora de locals i la realitat fa lleig a la vista de la gent, la diferència entre que el Club Vaji estigués legalitzat o no com a prostíbul només podia recaure en l'habilitat per a què l'alcalde de torn negociés el patrocini de les festes del poble o algun espectacle esportiu. Això sí, sense que el nom del local aparegués en els programes d'actes. És això el què es vol dir quan s'afirma que el Club Vaji estava obert de forma il·legal i que no aportava benefici econòmic a l'ajuntament?