Últim cap de setmana per visitar l'exposició sobre Domènech i Montaner

En el marc del 125è aniversari de les Bases, la mostra busca reivindicar la seva figura com un dels pares de la primera assemblea catalanista

Redacció
28 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:42h
Última oportunitat aquest cap de setmana per veure l'exposició Domènech i les Bases de Manresa. A la recerca de la Constitució Catalana perduda que reivindica la figura de Lluís Domènech i Montaner, un dels pares del text final de Les Bases de Manresa.

La mostra, que es podrà veure fins al 30 d'abril a l'Espai Plana de l'Om, es convertirà, després, en itinerant i viatjarà, del 2 al 30 de maig, als Pavellons Güell de Barcelona; del 5 al 30 de juny restarà a la sala d'exposicions del Centre de Lectura de Reus; i del 7 al 17 de setembre a la Sala Capmany de Canet de Mar.

Domènech i les Bases de Manresa. A la recerca de la Constitució Catalana perduda està produïda pel Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner i comissariada per Carles Sàiz, Gemma Martí i Sergi Alcalde i s´emmarca dins els actes commemoratius de la celebració, enguany, dels 125 anys de les Bases de Manresa. 

Un any d'actes

La commemoració dels 125 anys de les Bases de Manresa preveu tot un any d'actes que pretenen acostar i donar a conèixer el llegat d'aquesta efemèride. D'entre les accions previstes, hi haurà exposicions, conferències, seminaris i concerts repartits no només per Manresa, sinó també per tot Catalunya, que finalitzaran el mes de març del 2018, moment en què tindrà lloc un acte solemne de clausura de la commemoració.