​Els videojocs agafaran força a sis municipis del Bages durant aquest juliol

L'associació juvenil Social Lovers ha organitzat competicions de jocs com el Fifa 17; el Rocket League, o el Dirt 4

Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:09h
El proper mes de juliol serà molt intens per a tots els amants dels videojocs de la comarca del Bages. I és que l'entitat juvenil sense ànim de lucre Social Lovers ha organitzat sis actes que tindran lloc a Manresa, Castellgalí, Avinyó, Artés, Sallent i Santpedor els dies 13, 14, 15, 17, 20 i 28, respectivament.

Totes les jornades tenen com a principal objectiu jugar, compartir i gaudir del videojoc en un temps moderat i sense contingut de violència. L'entrada per a participar-hi serà gratuïta gràcies a la implicació i coorganització de tots els ajuntaments dels municipis on es duran a terme les competicions.

La primera cita serà el dijous 13 de juliol a Manresa. L'Espai Joan Amades acollirà, des de les set de la tarda i fins a les nou del vespre, una jornada on els participants podran gaudir de videojocs com el Fifa 17; el Rocket League, un joc totalment innovador que ha revolucionat aquest sector; el DIRT 4; el #SOCDANCER, i el karaoke LET'S SING 9. A més, durant la tarda tindrà lloc un torneig de Pokémon Sol & Luna.

Divendres dia 14 els videojocs es traslladaran a Avinyó, concretament al casal jove El Refugi. L'espai romandrà obert de sis de la tarda a nou del vespre. 

El Kanal d'Artés serà la propera destinació de Social Lovers. Tothom que ho vulgui podrà participar en les diverses competicions del Fifa, el Rocket League, el Dirt 4 o el Let's Sing 9, el dissabte 15 de juliol, de sis de la tarda a deu de la nit.

El dilluns dia 17 serà el torn de Castellgalí. L'escenari on es duran a terme les competicions serà el local del Punt d'Informació Jove del poble, situat al carrer Manresa número 9. L'horari serà de cinc de la tarda a vuit del vespre.

La sala Vilà i Valentí de Sallent prendrà el relleu el dijous 20 de juliol, de sis de la tarda a nou del vespre i, el darrer municipi on es podrà jugar i competir serà Santpedor. El Lokal de la Vila acollirà la jornada el divendres 28 de juliol des de les vuit del vespre i fins les dotze de la nit.
Arxivat a