Osona.com comparteix el Premi de Comunicació amb amics i col•laboradors

Redacció osona.com
23 de setembre del 2009

La Generalitat va anunciar fa uns dies que el diari digital Osona.com, del Grup Nació Digital, havia rebut un dels Premis Nacionals de Comunicació, en l’apartat de Comunicació de Proximitat. Els membres del jurat van valorar que “quan encara no era gens evident el paper que jugaria Internet en els mitjans de comunicació, els promotors del diari digital Osona.com van decidir que el futur passava també pels formats digitals”.

Els Premis s’entregaran el dimecres 14 d’octubre, al Palau de la Generalitat. A l’acte, hi assistiran el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs.

 
Xavier Borràs, un dels històrics periodistes del grup Nació Digital

El diari Osona.com va celebrar el Premi ahir el vespre, dia 22 de setembre, amb els seus amics i col•laboradors, amb un aperitiu al restaurant Can Pamplona de Vic. Hi van assistir més d’un centenar de convidats, entre els que hi havia l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal (CiU); l’alcalde de Calldetenes, Jaume Mas (ERC); Carles Furriols, de la Fundació Doctor Trueta; Maria Lourdes Rota, inspectora en cap de la Guàrdia Urbana de Vic; Gemma Boix, delegada de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central; Manuel Sánchez, cap de l'Àrea Bàsica Policial d'Osona (ABP) dels Mossos d’Esquadra; el diputat Ramon Espadaler (CiU); l’escriptora Maria Dolors Farrés; Joan Riera, alcalde de Vilanova de Sau pel PSC; Josep Rafús (CiU), Joan López i Gràcia Ferrer (ERC), regidors de l’Ajuntament de Vic; Jordi Casals, regidor de l’Ajuntament de Torelló i conseller comarcal d'ERC; el periodista Toni Coromina; Josep Terradellas, de la Universitat de Vic; Xavier Bardolet, periodista i regidor de Sant Pere de Torelló i conseller comarcal per ICV-EPM; Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Llibreters i membre de Reagrupament.cat; Miquel Rovira, de Caixa Manlleu;  Mercè Generó, directora del Centre Mèdic Psicoppedagògic, Jeroni Vinyet, d'Òminum CUltural i Marxa dels Vigatans; entre d’altres personalitats. I també professionals de diversos àmbits com Francesc Farrés i Malian, Enric Suriñach, Francesc Codina, Antoni Carrasco, Miquel Alemany, Joaquim Puntí, Pep Campàs (Impevic) Manel Seuba, Josep Castell (Litosplai SA), Joan Ballana,

També hi van ser presents representants de la majoria de mitjans de comunicació i gabinets de premsa de la comarca, i redactors, tècnics, fotògrafs, amics i col•laboradors d’Osona.com i dels altres diaris del grup Nació Digital.

L’acte va comptar amb una salutació especial del conseller Joan Manuel Treserras i de la rectora de la Universitat de Vic, Assumpta Fargas.

 
Jordi Font, director estratègic del grup Nació Digital

Van excusar-se per la seva absència altres personalitats, com Oriol Guixà, president de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona; Josep Maria Freixenet, alcalde d’Olost i diputat al Parlament; Jordi Fàbrega, delegat del Govern a la Catalunya Central; Carles Mundó, secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat; Anna Portet, gerent del Consell Comarcal d'Osona, Xavier Tornafoch (ICV-EUiA), regidor de Vic, i Xavier Solà (CiU), regidor de l’Ajuntament de Vic, entre d’altres.

 
Quico Sallés, redactor del grup Nació Digital, presentant els parlaments


La vetllada, conduïda per Quico Sallés, es va iniciar amb els parlaments. El primer en parlar va ser Xavier Borràs, històric periodista del grup, que va desgranar la filosofia del diari i va recordar els seus inicis, a l’any 1996. Borràs també va destacar el periodisme actiu de Ramon Barnils com a punt de referència del funcionament d'Osona.com i el conjunt del grup. Per la seva banda, Jordi Font, director estratègic de Nació Digital, va explicar el projecte empresarial del grup i va agrair la col•laboració de tots els que hi havia confiat.


L’acte es va acabar amb un aperitiu amb pa amb tomàquet, coca d’anís, llonganissa de pagès, pernil ibèric de gla, i un assortit de pastes. Tot, regat amb cava i vi.

- Més informació del Premi de Comunicació
- Visitar el web corporatiu del grup Nació Digital

 
Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic

Arxivat a