
La botiga Idees de Vic va celebrar aquest dilluns, dia 19 de novembre, la festa Sensacions 2012. A l’acte es va presentar el llibre “El capvespre de la becada” de Jaume Coll. Un llibre amarat de perfum boscà, que ens ho explica tot sobre aquesta au fascinant i meravellosa. A més de l’autor, que va signar exemplars, es va comptar amb la presència d’alguns dels prestigiosos cuiners que hi varen col·laborar: Joan Roca, Fermí Puig, Nandu Jubany i Jordi Juncà.
Els assistents també van poder gaudir d’un tastet de les coques de l’Ignasi de Cantoni; un brou de becada, a càrrec d’en Jordi de Ca l’Enric; i els vins dels cellers Vinyes d’Olivardots, entre d’altres. També hi va haver una desfilada de moda amb les noves col•leccions de tardor-hivern, els fulards de “Som les dues” i les samarretes i bosses de “Jelemme”, de Mark Rios. L’acte va ser presentat pel periodista Xavier Graset.
La proposta va rebre el suport de PartecVic, SL, l’Ajuntament de Vic, Osona Cuina i Escola d’Hostaleria d’Osona.