Can Jubany i la Fonda Sala mantenen la preuada estrella Michelin

També la preserva el restaurant Lluçanès de Barcelona, regentat pel cuiner osonenc Àngel Pascual.

Publicat el 26 de novembre de 2010 a les 13:03
Nandu Jubany, davant del seu restaurant. Foto: Adrià Costa

El restaurant Can Jubany de Calldetenes i la Fonda Sala d’Olost mantenen la seva estrella Michelin. La distinció l’han renovat en la nova edició de la prestigiosa guia que la nit passada -en la seva edició peninsular- es va presentar a Donosti.

Per un altre costat, el restaurant Lluçanès de Barcelona, regentat pel cuiner osonenc Àngel Pascual, també manté la seva estrella.

Més estrelles per a Catalunya

La Guia Michelin 2011 ha suposat que el restaurant Miramar de Llançà (Alt Empordà) aconseguís la seva segona estrella. També n'han obtingut una el restaurant Dos Cielos de l'Hotel Me així com el Caelis de l'hotel Palace. Completen la llista de noves estrelles el Moments, de l'hotel Mandarín Oriental, l'Hisop, d'Oriol Ivern, i el Capritx, un restaurant que el cuiner Artur Martínez té a Terrassa (el Vallès Occidental).
 

Anar al web de la fonda Sala d'Olost

Anar al web del restaurant Can Jubany

Anar al web del restaurant Lluçanès
 

Toni Sala, a la Fonda Sala d'Olost