Davant d'aquesta realitat, es plantegen diverses preguntes: què i què no, ens dóna seguretat? La defensa militar ens la garanteix o més aviat ens en priva? Què posa en perill les nostres vides, en realitat? L'armamentisme és una amenaça o només un mal necessari? Una exposició didàctica per a tots els públics, que ens ajuda a reflexionar sobre el militarisme i els mitjans, recursos i estratègies que actualment al món es fan servir per garantir la nostra seguretat.
La mostra ofereix també material complementari per tal que alumnes de les escoles de la ciutat que hi estiguin interessades puguin treballar-ne els continguts.
La xerrada també comptarà amb la presència de Joan Oriol, regidor de Barris de l'Ajuntament i Fèlix de la Fuente, director del Museu de l'Art de la Pell.
Jordi Armadans
Jordi Armadans i Gil, nascut a Barcelona l'any 1968, és politòleg i periodista. Ha dut a terme diverses recerques vinculades a la tasca dels moviments socials, així com aspectes de seguretat, desarmament i cultura de pau. Collabora en diversos mitjans de comunicació.
Director de la Fundació per la Pau, també és vicepresident de la Federació Catalana d'ONG per la Pau i membre del Comitè Executiu de la International Peace Bureau (IPB).
Va ser objector de consciència al servei militar i és objector de consciència fiscal a les despeses militars.