Josep Paré optarà a la reelecció a Centelles

El socialista va prendre el 2019 el relleu a l’alcaldia de l’històric Miquel Arisa

Josep Paré, dipositant el seu vot a les anteriors eleccions municipals
Josep Paré, dipositant el seu vot a les anteriors eleccions municipals | Cedida
Redacció
13 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 14:16h
Josep Paré (PSC) tornarà a optar a l’alcaldia de Centelles, càrrec que ostenta des del 2019, a les properes eleccions municipals de 2023. Així ho ha explicat ell mateix a les xarxes socials. 

 “Tornaré a encapçalar el projecte divers i plural que oferim els socialistes. Un repte que em fa il·lusió pels projectes que estem portant a terme i que tenen per objectiu millorar la vila i garantir la diversitat de serveis que oferim”, ha apuntat.
 
En aquesta legislatura, Paré ha tancat el Pla de barris. Per a la propera, queden temes pendents com la construcció de la biblioteca o la reforma del polígon industrial.

Josep Paré (PSC) va prendre el 2019 el testimoni de Miquel Arisa, un altre alcalde socialista que havia estat 24 anys el càrrec. El PSC va guanyar clarament les eleccions amb si dels 13 regidors dels consistori. Darrere seu hi havia Ara Junts Centelles-AM amb tres, i la resta de partits amb un representant.

Paré es va convertir en nou alcalde gràcies als sis vots socialistes i els tres vots en blanc de Víctor Barquer (CUP), Carme Sayós (JxCat-Centelles) i Dolors Calm (Fem Centelles).