El responsable de l'administració tres de Vic diu que la crisi econòmica pot jugar en contra en la reducció de la despesa que cada persona juga però al mateix temps genera la “il•lusió” que un premi al sorteig ajudi a superar la crisi.
Colina diu que encara és aviat per xifrar el percentatge d'augment de vendes perquè queda pendent la “rematada final” dels darrers dies. És preveu que l'últim dia hi hagi una altre gran concentració de persones que volen adquirir dècims. Els dos cops que l'administració número tres de Vic ha tingut números afavorits amb la Grossa de Nadal han estat al mostrador fins a darrera hora.
El fet que els números agraciats a Vic amb els diferents premis siguin dels considerats “lletjos” a fet “reduir les manies” dels compradors. Colina admet que han venut números amb tres zeros o moltes xifres repartides que en anteriors sortejos s'haguessin quedat al taulell per “manies” del comprador. El responsable de l'administració número tres de Vic assegura que “la sort és la sort” i que tots els números són “al bombo quan comença el sorteig”.
També queden pendents de liquidar els números que les entitats de la zona han venut en forma de participacions. Aquest any diverses administracions de Vic incentivaven a les entitats que es quedessin números del seu punt de venda pagant la impressió de les participacions fet que “estalvia una despesa” als promotors. L'altre gran gruix de vendes segueix sent Internet, on s'envien números a diferents punts de l'Estat.
En el cas de l'administració número tres de Vic el 22 de desembre del 2005 va vendre íntegrament el número 22.085 que va ser l'afavorit amb la Grossa de Nadal. L'any passat havia tingut 16 sèries del número 6381 que també va ser premiat amb la Grossa. Aquest número va ser retornat als organitzadors del sorteig perquè no s'havia venut al considerar-se “massa lleig”.