​Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 12, 13 i 14 de gener

Consulta algunes de les activitats més destacades que s'han programat en ambdues comarques

Aquest cap de setmana arriba una nova edició dels tradicionals Tonis de Taradell.
Aquest cap de setmana arriba una nova edició dels tradicionals Tonis de Taradell. | ACN
11 de gener del 2024
Actualitzat a les 12:09h


Perquè no se t'escapi res, des d'Osona.com t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a Osona i el Lluçanès per aquest cap de setmana del 12, 13 i 14 de gener.
 

Taradell: Tonis i passant dels Tres Tombs 2024

Arriba una nova edició dels tradicionals Tonis de Taradell. Les activitats començaran divendres i s'allargaran tot el cap de setmana, essent diumenge 14 de gener el dia fort de la festa: el Passant dels Tres Tombs es posarà en marxa a les 10:30 hores amb l'ofici religiós i, a partir de les 11:00 hores, es beneiran els animals davant l'església. Enguany, com ja va sent tendència els últims anys, la festa comptarà amb menys animals, una quarantena en total.

Tot el que has de saber dels Tonis de Taradell 2024.
 

Manlleu: Tonis 2024

Aquest divendres 12 de gener es donarà el tret de sortida als Tonis de Manlleu 2024 amb el pregó de les festes a càrrec del músic manlleuenc Guillem Roma. A continuació, tindrà lloc el sopar informal de Tonis a la Sala Les Dames.

Tots els detalls dels Tonis de Manlleu 2024.
 

Oristà: Festa Major del Porquet 2024

Un any més, aquest municipi del Lluçanès celebra la Festa Major de Sant Antoni del Porquet, un cap de setmana amb diverses activitats per dinamitzar el poble. El dissabte 13 de gener a la tarda tindrà lloc un espectacle infantil amb Jordi Toneti, mentre que el diumenge 14 de gener al matí tocarà esmorzar popular i, a la tarda, concert i ball amb Dolce Vita.

Més detalls aquí.
 

Viladrau: XX Ral·li d'Hivern Viladrau 2024

Aquest dissabte 13 de gener es disputarà el XX Ral·li d'Hivern de Viladrau, una prova de regularitat que inaugura la temporada esportiva. Es tracta de tot un desafiament pels pilots i copilots que participen en la prova, formada per 7 trams i 200 quilòmetres de regularitat –molts de nocturns- a través de carreteres de les Guilleries.

Coneix tots els detalls del XX Ral·li d'Hivern Viladrau 2024.
 

Vic: Visites guiades dels diumenges de gener

Aquest mes de gener de 2024 la visita guiada dels diumenges a Vic oferirà la possibilitat de conèixer l'Observatori Pratdesaba, un espai recentment restaurant, de l'astrònom i científic vigatà Josep Pratdesaba. Les dates seran els dies 14, 21 i 28 de gener a les 11:30 hores amb sortida des de l'Oficina de Turisme de Vic. La visita anirà a càrrec de Toni Ylla-Català i, tal com informen des de Vic Turisme, l'accés no és apte per a persones amb mobilitat reduïda.

Més detalls i reserva d'entrades.
 

Vic: Exposició Bèsties. Els animals en l'art medieval

Des del 30 de març i fins al gener del 2024, el Museu d'Art Medieval de Vic acull l'exposició Bèsties. Els animals en l'art medieval, una mostra que té el propòsit d'explicar per què hi ha tants animals representats en la simbologia i la iconografia de l'art medieval. Ho farà a través de 75 obres que posen de manifest la importància que tenien aquestes figures en el context social i religiós de fa mil anys.

Consulta tota la informació i les activitats complementàries que ofereix el MEV.

Arxivat a