Avui marxen. Són milers i han vingut a Barcelona a participar en el Mobile World Congress, una fira de mòbils com se'n fan d'altres al món però que, al final, ha acabat convertida en el símbol de la pulsió autodestructiva que està començant a aflorar al si de la societat catalana.
El Mobile World Congress s'ha convertit en l'antítesi històrica dels Jocs del 92, els dels amics per sempre. Els estrangers ja no és segur que siguin benvinguts a Barcelona i és contra ells que s'han concentrat totes les forces del nihilisme social que recorre l'Europa del sud. Venien, només, a comprar i vendre mòbils i han acabat assenyalats, primer, pels comitès d'empresa del transport públic i, ahir, per uns centenars de joves estudiants que els escridassaven a les portes de la Fira. "Go home!", cridaven. "Quant pitjor, millor!", deia Lenin. Amb la diferència que Lenin sabia el que vindria després.
Adéu, senyors dels mòbils. Marxin com puguin i no ens ho tinguin gaire en compte, si pot ser. Pensin que, en el fons, ni tan sols sabem què ens ha passat ni per què fem el que fem.
ARA A PORTADA
Publicat el 29 de febrer de 2012 a les 22:59
Et pot interessar
-
Política Elisenda Alamany presenta candidatura per liderar ERC a les municipals del 2027
-
Política El PP celebra el nou ajornament en l’oficialitat del català: «Europa no paga xantatges»
-
Política Collboni envia una carta a 31 alcaldes europeus per demanar-los el suport amb l'oficialitat del català a la UE
-
Política Espanya persisteix per fer caure el mur contra l'oficialitat del català a Europa
-
Política El Parlament denuncia la desinversió de l'Estat en infraestructures i els socis d'Illa critiquen l'ampliació del Prat
-
Política La progressista Ana Ferrer s'aparta de la cursa per la presidència de la sala penal del Suprem i deixa via lliure al candidat conservador