Des del passat dia 22, Plataforma per Catalunya (PxC) disposa de 67 regidors a diversos ajuntaments d'aquest país, entre ells dos a L'Hospitalet de Llobregat, la segona ciutat de Catalunya. Tot això, amb molt poca cobertura mediàtica i a partir d'una campanya electoral relativament modesta. De fet, no hi ha cap mitjà que, per línia editorial, simpatitzi amb un partit basat en una xenofòbia esquemàtica i instintiva.
Per això sorprèn que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) hagi emès un informe en el qual es fa una advertència indirecta als mitjans de comunicació en general en el sentit que "no haurien de convertir-se en altaveus amplificadors de les opcions clarament xenòfobes". Com si els electors no tinguessin criteri o se'ls activessin reaccions infantils d'imitació dels mals comportaments.
Ni el CAC ni els periodistes no tenim dret a decidir què poden saber i què no els qui accedeixen als nostres continguts. Anglada és real, com ho són també Le Pen i la resta de l'extrema dreta europea. Així que, ja que el CAC és incapaç de garantir una informació política lliure d'interferències dels partits, esperem que tampoc no pugui decidir quines notícies es poden publicar i quines no.
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de juny de 2011 a les 21:59
Et pot interessar
-
Política Elisenda Alamany presenta candidatura per liderar ERC a les municipals del 2027
-
Política El PP celebra el nou ajornament en l’oficialitat del català: «Europa no paga xantatges»
-
Política Collboni envia una carta a 31 alcaldes europeus per demanar-los el suport amb l'oficialitat del català a la UE
-
Política Espanya persisteix per fer caure el mur contra l'oficialitat del català a Europa
-
Política El Parlament denuncia la desinversió de l'Estat en infraestructures i els socis d'Illa critiquen l'ampliació del Prat
-
Política La progressista Ana Ferrer s'aparta de la cursa per la presidència de la sala penal del Suprem i deixa via lliure al candidat conservador