Joan Ignasi Elena mostra el seu perfil més gamberro amb un vídeo de preses falses

El conseller d'Interior en funcions comparteix una compilació que li ha preparat l'equip de premsa per felicitar-li l'aniversari

Joan Ignasi Elena, al Parlament
Joan Ignasi Elena, al Parlament | ACN
Redacció
27 de juny del 2024

El conseller d'Interior en funcions, Joan Ignasi Elena, fa anys aquest dijous i, per felicitar-lo, el seu equip de comunicació li ha dedicat una compilació de les preses falses enregistrades al llarg de l'any. Un vídeo que permet descobrir el costat més distès i humà del polític.

"Només el millor equip em podia regalar un vídeo així pel meu aniversari. Gràcies, amics!", ha expressat. Durant el vídeo, Elena fa broma i demostra un alt nivell d'ironia i aciditat. Fins i tot, s'atreveix amb les paròdies i les imitacions, un dels coneguts hobbies del president del Govern en funcions, Pere Aragonès.

L'aniversari d'Elena arriba en ple debat pel futur d'ERC. El conseller, que és un dels pesos pesants del partit, és partidari de la continuïtat d'Oriol Junqueras. De fet, va ser present al primer acte públic de l'ara expresident republicà d'aquest dimecres a Sant Vicent dels Horts.