L'alcalde de Mollerussa presidirà el consell d'acció municipal del PDECat

Marc Solsona, que també és diputat de Junts pel Sí, és un dels principals dirigents de la formació a Lleida | L'organisme, que es constitueix aquest dissabte i que s'ha de reunir un cop cada sis mesos, agrupa batlles, caps de llista, consellers comarcals i diputats provincials

Marc Solsona és alcalde de Mollerussa i diputat de Junts pel Sí
Marc Solsona és alcalde de Mollerussa i diputat de Junts pel Sí | ACN
15 de febrer del 2017
Actualitzat el 16 de febrer a les 7:25h
El Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) constitueix aquest cap de setmana el consell d'acció municipal, un organisme que reuneix tots els alcaldes, caps de llista, consellers comarcals i diputats provincials que té la formació i que s'ha de reunir, estatutàriament, cada sis mesos. Marc Solsona, segons diverses fonts consultades per NacióDigital, és qui es perfila com a president de l'organisme. Solsona és alcalde de Mollerussa des del 2011 i ara és diputat de Junts pel Sí al Parlament després de passar quatre anys al Congrés.

La constitució del consell d'acció municipal és rellevant perquè deu dels seus integrants -entre els quals el seu president- passaran a formar part del comitè nacional. El comitè nacional és un organisme deliberatiu, no executiu, que traça les línies mestres de la formació que comanden Marta Pascal i David Bonvehí.

Fins avui a les vuit de la tarda hi ha temps per presentar candidatures a presidir el consell d'acció municipal, que es fundarà aquest dissabte amb la presència de Carles Puigdemont. L'acte tindrà lloc al CAR de Sant Cugat.
Arxivat a