El Quartet Mèlt farà tres actuacions a la Cava Urpí

Redacció
24 de novembre del 2015
El Quartet Mèlt
El Quartet Mèlt

El Quartet Mèlt.


El Quartet Mèlt, que ha saltat a la fama per la seva participació en el programa Oh Happy Day! de TV3, farà tres concerts a la CavaUrpí de Sabadell. Inicialment només n'havia de fer un, i es va programar una segona actuació davant l'èxit que va tenir la programació, que va fer que les localitats s’exhaurissin ràpidament, va obligar a programar un nou passi el mateix dia, per al qual també s’han exhaurit els tickets.

Per poder donar resposta als espectadors, s'ha habilitat un tercer concert, que es portarà a terme el 8 de gener de 2016 a les 20.00 hores. Els altres dos, com ja s’havia anunciat, seran el 2 de gener a les 18.00 hores i a les 21.00 hores. El Quartet Mèlt disputarà el proper dissabte la final d'OHD!, on ha estat un dels cors participants amb menys penalitzacions per part del jurat.

Integrat pel sabadellenc Oriol Quintana i per Magalí Sare, Ariadna Olivé i Eloi Fort els Mèlt oferiran un concert titulat Nadal a casa, amb un repertori integrat per nadales en el qual, no obstant, no faltaran alguns dels seus èxits televisius, com la seva popular versió de la cançó Ton pare no té nas

El grup va néixer el 2012 amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre aquest gaudi al públic. Qualificada com a virtuosa malgrat la joventut dels seus components, la formació ofereix un repertori molt ampli i variat que abasta des d’obres de música antiga fins a temes moderns. Ha ofert concerts en diversos punts del territori català i ha participat en nombrosos festivals tant nacionals com internacionals.