El Sabadell s'estavella davant del Llagostera (0-3)

Els visitants s'han sabut sobreposar als arlequinats

El Sabadell no ha pogut amb el Llagostera
El Sabadell no ha pogut amb el Llagostera | CES
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:32h
El Sabadell no ha pogut superar el compromís davant del Llagostera, que ha passat per sobre dels arlequinats per 0-3. Amb un domini inicial dels locals, en 12 minuts van tenir fins a quatre córners a favor.

Quan semblava que el Sabadell estava relativament còmode al terreny de joc, Juanjo Ciércoles va provocar un penal favorable al Llagostera. Coro va enganyar a Jokin Ezkieta i va posar el 0-1 al minut 35. Al descans, victòria per la mínima dels visitants.

A la represa, el conjunt de Jose Solivelles va prendre la iniciativa i es va fer amb la possessió. El Sabadell va tenir moltes ocasions, però desafortunadament sense efectivitat. El Llagostera, en canvi, va saber aprofitar les poques que va tenir. Als deu minuts de la segona part, Marc Fernández va anotar el segon pel conjunt visitant. Amb el 0-2, el partit es va posar complicat.

Tot i el resultat advers, els arlequinats van seguir lluitant i van gaudir d’algunes ocasions més. Jordan Gaspar ho va provar només entrar i , al 72, Moragón va haver d’aturar un gran xut de Gai Assulin. Sis minuts després, Pablo sentenciaria el matx anotant el tercer pel Llagostera.