Junts reclama el màxim consens possible abans de prendre una «decisió definitiva» amb La Mirada

A través d'una moció al pròxim ple, els juntaires qüestionaran que la ubicació del Bosc de Volpelleres sigui l'emplaçament ideal on construir l'escola

Imatge de la futura de l'escola de La Mirada
Imatge de la futura de l'escola de La Mirada | Aj. de Sant Cugat
Nació
18 de desembre del 2023
Actualitzat el 19 de desembre a la 13:36h
Contramoviment de Junts. Després que el PSC anunciés la presentació d'una moció de "pressió" al pròxim ple ordinari de desembre per sol·licitar l'aixecament de la suspensió de l'inici d'obres de La Mirada i començar a construir el futur edifici a l'emplaçament ubicat enmig del bosc de Volpelleres, els juntaires mouen fitxa i presentaran una d'"alternativa".

Acollint-se al fet que el projecte del centre educatiu es troba "immers en un procés judicial urbanístic i ambiental de futur incert a curt i mig termini sense donar-se les certeses que l'escola pugui acabar de construir-se mai", el principal partit de l'equip de govern instarà a totes les formacions polítiques del plenari a prendre una "decisió definitiva" sobre la futura ubicació que compti amb el màxim consens possible, escoltant totes les parts, generant el màxim de certesa a les famílies i cercant un benefici general per Sant Cugat. 

Des de Junts recorden que el país està subjecte a un limitador context de sequera, fet que, asseveren, "dificultarà molt més" l'opció de seguir pel camí actual. Així, insisteixen que hi ha alternatives diferents i raonables d'ubicació en el barri que esdevindrien opcions més "òptimes i ràpides" per a la construcció de l'escola.

Cal recordar que a hores d'ara, Junts és l'únic partit de la sala de plens que qüestiona l'emplaçament escollit durant l'últim mandat al Bosc de Volpelleres.