La famosa cuinera proposa el fonoll, un aliment que també "és a moltes dietes d'aprimament" perquè és diürètic, forma part dels condiments tradicionals de la cuina mediterrània i que és fàcil de pair. El fonoll és un bulb que se sembra a l'estiu i es cull a la primavera, i es pot consumir de moltes maneres diferents, tal com explica la xef: "Te'l pots menjar en amanides, tallat finet, en pots fer un puré o una minestrone".
Ruscalleda també dona el truc de cuina més llaminer elaborat amb aquest producte. Es tracta d'unes patates "panadera" elaborades amb "ceba, fonoll i patata", una recepta deliciosa que permeten una digestió "més diet", diu la xef.
🤢 No vas de calçotada ni menges llegums per por de les digestions? Atenció a aquest trucàs: què faríem sense la @Xef_Ruscalleda? Té solucions per a tot! #TotEsMouTV3 pic.twitter.com/FH2wbwzbKd
— TV3.cat (@tv3cat) March 12, 2023