Els misteri dels porcs robats

Publicat el 24 de març de 2010 a les 08:44




Serà la crisi o potser un nou model de negoci de l'hampa. El cas és que esl ramaders de l'Empordà n'estan fins  al capdamunt que els hi robin els porcs. Per aquest motiu, Unió de Pagesos ha demanat aquesta setmana als Mossos d'Esquadra que investiguin els canals de comercialització de la carn de porcs robats en granges que, segons el sindicat, s'han intensificat a l'últim mes.

   En un comunicat, asseguren que no poden seguir la traçabilitat del producte robat en un mínim de cinc granges des de principis d'any i afirmen que els lladres treballen de nit i de manera organitzada, ja que degollen porcs grans a punt de ser sacrificats i se'ls emporten d'una peça.

   "El fet que siguin robatoris massius fa pensar que la carn d'aquests animals no va destinada a l'autoconsum sinó a la comercialització", insisteix el sindicat, qui ha instat també l'Agència Catalana de Consum que intensifiqui els controls sobre la carn de porc.