Segons relata a NacióDigital en Carlos, que sol allotjar-se a l'hotel Palace, aquesta és la desena vegada que visita Barcelona i mai havia vist res semblant. El seu aterratge i la il·lusió d'arribar a una ciutat que estima, i en la qual troben part de les seves arrels, es va veure truncada momentàniament per l'aturada dels taxistes, que estan en peu de guerra contra els cotxes de lloguer amb conductor (VTC) que es comercialitzen a través d'aplicacions com Uber i Cabify.
A més, en Carlos lamenta que, malgrat adorar Catalunya i d'estar "enamorat" –tant ell com la seva família- de la platja, el pernil i els seitons, no tot és "bo, bonic i barat" pels que viuen aquí la resta de l'any. El turista ha assegurat que després de la seva experiència i les constants visites a la ciutat ha pogut extreure, arran de la gent que ha anat trobant-se pel camí, nombroses conclusions respecte al lloc en el qual vivim.
De fet, segons afirma el porteny, "el sistema amb el qual es regeix l'Estat espanyol es basa en un patró pervers que desfavoreix a la gent de mitjana edat que no tenen un futur", i afegeix que fins i tot els més joves, encara i estant preparats, "tampoc troben incentius que garanteixin un creixement intern o millores salarials". Més enllà de les reflexions, sempre queda un lloc per a l'oci. L'argentí es declara "fan incondicional" del Barça, i confessa que sempre que pot intenta veure algun partit al Camp Nou, conclou entre rialles.
Així és en Carlos |
---|
- Edat i lloc de naixement: 55 anys, Buenos Aires (Argentina) - Quina és la teva ocupació? Empresari - Quan fa que ets a Barcelona? Fa una setmana, però és la desena vegada que vinc. Els meus pares són espanyols, tota la meva família és espanyola, per tant tenim gent a la qual anem a visitar tant aquí com a Galícia. - Què t'agrada de la ciutat? La platja i el menjar, en especial el pernil, les croquetes i els seitons. - Què en detestes? El sistema amb el qual s'està regint Espanya ens sembla pervers, sobretot amb la gent de mitjana edat. A més, molts nois de 20 o 25 anys que acaben d'estudiar no tenen incentius en l'àmbit salarial. No veuen un creixement. |