Alguns dels establiments de la ciutat que participen són El Filete Ruso, Monocrom, Espai Puntual, La Sosenga, El Llamber o Mescladís, i la fira també comptarà amb Rodyna, restaurant convidat des de Kíiv. Per acompanyar els platerets, les begudes tenen un preu de 2,5 euros. Aquests són els 27 plats que es podran menjar:
- Gyro Sabich.
- Pita Kofta.
- Arròs fregit cantonès amb kimtxi.
- Taco d’ànec a la pequinesa.
- Pa de vidre amb botifarra de Cal Rovira i ceba en textures.
- Organic Pulled Beef.
- Patata brava km 0 amb allioli i salsa picant.
- Croquetes d’escalivada a la brasa.
- Pulled pork eco & kimchee.
- Sandvitx de carns regeneratives a baixa temperatura.
- Còctel amb tomàquet Mandó.
- Hamburguesa Motomami.
- Hamburguesa John Lennon.
- Pollastre a la Kíiv.
- Vareniki de patates i bolets.
- Croquetes de porros i Idiazabal.
- Caneló de rostit, paté casolà i figues.
- Brioix de xai xisqueta amb chutney de carbassa especiat.
- Botifarra vegana a la brasa sobre cremós d’avellanes de Reus, pebrot escalivat i ceba caramel·litzada.
- Baocata de calamars.
- Venere amb remolatxa i ruibarbre.
- Polpette di pane amb formatge edam i salsa bolonyesa vegetal.
- Brioix de milanesa amb vedella eco.
- Ensalada Russa.
- Entrepà de cansalada del coll de Cal Rovira.
- "Paquito" de xai.
- Ravioli de carbassa amb mantega de sàlvia.
A tot això, cal sumar-li que la fira també acull una trentena de tallers, xous de cuina, jocs, tasts i xerrades per aprendre a canviar els hàbits i descobrir una gastronomia més sostenible. Tot plegat, acompanyat de música en directe amb diferents artistes i DJ durant els tres dies de fira. Els detalls es poden descobrir fent clic en aquest enllaç.
[merce2023]
[plantillavirals]