El Grup Carrefour ha començat a retirar una partida de formatge tipus Reblochon dels seus establiments després que les autoritats sanitàries hagin detectat set intoxicacions de nens per E. Coli presumptament causades pel consum d'aquest producte. Es tracta d'un formatge elaborat a partir de llet crua, i en el cas de la partida que podria ser la causa de la intoxicació, fabricat a França.
Fins al moment, no es té coneixement de cap cas d'intoxicació relacionat amb aquest aliment a Catalunya ni a l'estat espanyol. Les autoritats sanitàries franceses han comunicat que el producte, de la marca Fromageries Chabert Mallieres, ha estat distribuït al Canadà, a Portugal, a Alemanya, a França, a Espanya i als Països Baixos, des d'on també s'ha distribuït posteriorment a la República Txeca, a Alemanya i a Dinamarca.
Retiren del mercat un tipus de formatge després de diverses intoxicacions
Fins al moment no se n'ha detectat cap cas a Catalunya
ARA A PORTADA
Publicat el 18 de maig de 2018 a les 09:15
Et pot interessar
-
Societat Barcelona commemora els 20 anys de l’aprovació del matrimoni igualitari: «L'Orgull no caduca»
-
Societat El temps del cap de setmana del 19 i 20 de juliol: núvols i baixada de temperatures
-
Societat Es recupera la circulació a l'AP-7 després de retencions per accidents
-
Societat La Generalitat incentiva amb un plus l’ús del català als jutjats
-
Societat Prohibit el bany en tres platges catalanes per la qualitat de l'aigua
-
Societat Catalanofòbia en un bar de Barcelona: «Res de català, no m'agrada»