VÃDEO Un canal franco-alemany es fa ressò de la cuina de la Garrotxa
Filmat pel realitzador Claus Wischmann l'octubre passat, mostra la tasca de l'artesà de la carn de porc Fermí Corominas
ARA A PORTADA
Publicat el 20 de juny de 2018 a les 14:12
El canal de televisió franco-alemany Arte ha estrenat recentment un vídeo sobre la cuina de la Garrotxa, centrat en la tasca que fa l'artesa de la carn de porc Fermí Corominas, de la granja Mas Corominas de Begudà, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que podem trobar habitualment a la plaça Mercat d'Olot contant les delícies dels seus porcs Duroc.
El reportatge –signat pel realitzador alemany Claus Wischmann–, es pot escoltar en francès o alemany (amb subtítols en castellà), i també inclou una pàgina web (només en francès) on s'expliquen fil per randa les receptes culinàries que apareixen en la filmació: el llom de porc amb taronja, les patates d'Olot i la coca de llardons
El breu text que acompanya el vídeo manifesta que Corominas "cria els seus propis porcs i perpetua una llarga tradició culinària local amb la seva botifarra de porc amb all. La seva esposa és especialista en les "patates d'Olot", croquetes de patata farcides de carn de porc i au, amanides amb canyella i espècies".
Et pot interessar
-
Societat Festes de Sants 2025: cartell, pregó, carrers guarnits i programa
-
Societat El temps del cap de setmana del 9 i 10 d'agost: calor intensa i ruixats de tarda
-
Societat Programa de les festes de Sants 2025
-
Societat Treballen per eliminar una nova plaga de rates a la Barceloneta
-
Societat Descobreixen el forat negre massiu més antic de l'univers
-
Societat Bonet lamenta el manteniment de la vaga de socorristes en un moment «crític» i apel·la a la «responsabilitat»