VÃDEO Un canal franco-alemany es fa ressò de la cuina de la Garrotxa
Filmat pel realitzador Claus Wischmann l'octubre passat, mostra la tasca de l'artesà de la carn de porc Fermí Corominas
ARA A PORTADA
Publicat el 20 de juny de 2018 a les 14:12
El canal de televisió franco-alemany Arte ha estrenat recentment un vídeo sobre la cuina de la Garrotxa, centrat en la tasca que fa l'artesa de la carn de porc Fermí Corominas, de la granja Mas Corominas de Begudà, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que podem trobar habitualment a la plaça Mercat d'Olot contant les delícies dels seus porcs Duroc.
El reportatge –signat pel realitzador alemany Claus Wischmann–, es pot escoltar en francès o alemany (amb subtítols en castellà), i també inclou una pàgina web (només en francès) on s'expliquen fil per randa les receptes culinàries que apareixen en la filmació: el llom de porc amb taronja, les patates d'Olot i la coca de llardons
El breu text que acompanya el vídeo manifesta que Corominas "cria els seus propis porcs i perpetua una llarga tradició culinària local amb la seva botifarra de porc amb all. La seva esposa és especialista en les "patates d'Olot", croquetes de patata farcides de carn de porc i au, amanides amb canyella i espècies".
Et pot interessar
-
Societat El temps d'aquest dijous 18 de setembre: clima estival
-
Societat Barcelona revocarà la Medalla d'Honor a Rosa Peral, condemnada pel crim de la Guàrdia Urbana
-
Societat El municipi on no existeix el dijous
-
Societat Una finca de llogaters al Poble-sec es rebel·la contra la nova propietat: «Ens volen expulsar»
-
Societat Set de cada deu treballadors catalans mengen per ansietat o estrès durant la jornada laboral
-
Societat El temps d'aquest dimecres 17 de setembre: torna parcialment el sol